AND Cervesa

Naming, branding i packaging

Serveis
AND Cervesa

Una nova imatge que està per a menjar-se-la.
(Perdó, per a beure-se-la).

And és una cervesa artesanal elaborada amb ingredients únics per la qualitat de l’aigua d’Andorra, l’altura, el coneixement i experiència, el llúpol…

El primer pas va ser crear el naming, volíem que el nom estigués recolzat per una sòlida base estratègica: per una part & ens parla del maridatge, de la mescla, del costat gastronòmic. Per l’altra, es AND d’Andorra. Ho tenim tot en un sol símbol.

D’una banda, aconseguir reconeixement del nom i que es pronunciés de manera correcta, atès que es representava amb el símbol &, i, per un altre, transmetre els valors del producte i obtenir un posicionament diferencial en el mercat altament competitiu de cerveses.

And Cervesa - Aymara Comunicació
And Cervesa - Aymara Comunicació

A més, es crea un disseny del símbol específic i únic generant un grafisme singular que potencia el caràcter artesanal i reforça la seva diferència.

El disseny del símbol busca que ens pugui recordar o suggerir algú servint una safata. D’aquesta manera subtil, volem lligar la marca amb la seva expertesa gastronòmica. Ens agrada així, subtil, gens literal.

And Cervesa - Aymara Comunicació
And Cervesa - Aymara Comunicació

D’altra banda, el color ataronjat calent ens acosta al món de la restauració i apetitositat. És sabut que els colors calents estan més associats a la gastronomia.

Un color cridaner, elegant, amb molta força i diferenciació. Una imatge de marca en definitiva, sòlida, simple, adaptable, llegible i notòria.

En contraposició i com a color secundari, fem servir aquest (quasi) negre. Amb el “quasi” busquem donar un aire més artesà. Si no és negre del tot, sembla una mica imperfecte i això ens interessa: és cercar la perfecció des de la imperfecció.

And Cervesa - Aymara Comunicació
And Cervesa - Aymara Comunicació