Aymara

SERVEIS

SERVEIS

 
Sin título-3-01.jpg

ESTRATÈGIA

On tot comença (o ho hauria de fer). Perquè una feina de comunicació és molt més que una idea. Respon a una recerca, una anàlisi, una determinació d’objectius, un posicionament de marca, territori… Són els fonaments que ens permetran construir un edifici gloriós.

Sin título-3-01.jpg

CONSTRUCCIÓ DE MARCA

La construcció de marca és un procés de llarg recorregut. Les marques han d’enamorar, però no ser una aventura d’una nit. Ha de ser un amor per a tota la vida. Per això desenvolupem estratègies i marques que perduren en el temps, conceptes i titulars memorables, diferenciadors, que funcionen com l’ADN de la marca i deixen ben clar el seu territori.

Sin título-3-01.jpg

PUBLICITAT

Si no t’adaptes, desapareixes. La publicitat actual és pur canvi. I més que seguir les tendències, intentem avançar-nos-hi. Crear un relat per a la marca, dotar-la de contingut atractiu, amb compromís, i això aplicar-ho en tots els suports on i off que ens marcarà l’estratègia.

Sin título-3-01.jpg

DISSENY I IL·LUSTRACIÓ

Hem creat infinitat de marques, productes, il·lustracions, embalatges, catàlegs, editorials, PLV, campanyes, webs… aplicant sempre al disseny molt més que una aparença atractiva. És quelcom més profund, que explica històries o crea experiències des de la marca, per enriquir aquesta relació amb les persones.

Sin título-3-01.jpg

ENTORN DIGITAL

Comptar amb persones que són nadives digitals és imprescindible. A la nostra llarga experiència en comunicació, hi unim aquesta forma de pensar, parlar i treballar totalment integrades al segle xxi. Disseny i desenvolupament web o botigues per Internet a qualsevol plataforma, disseny de publicacions per a qualsevol dispositiu, sistemes de gestió de continguts (CMS), bustiada de màrqueting, màrqueting en mitjans socials, gestió de comunitats, registre de dominis i allotjament… Se t’acut alguna cosa més?

Sin título-3-01.jpg

DISSENY D’ESPAIS

Perquè les marques són molt més que un logotip. Quan el públic hi ha de tenir contacte físic, ja es tracti d’una botigueta, un estand o un gran edifici d’oficines, cada detall ha d’alimentar la marca. Amb el nostre equip d’arquitectura i interiorisme, hem aconseguit unir amb gran èxit el disseny de l’espai amb la construcció de la marca.

Sin título-3-01.jpg

ESDEVENIMENTS I AMBIENT

És el cara a cara amb la gent al carrer, una cita real amb el públic. Portem temps creant tant esdeveniments de gran envergadura com petites accions. Creem expectació, sorpresa, espectacularitat, i innovem aprofitant els recursos disponibles. Creem veritables experiències.